Oldalak

2012. február 8., szerda

szülinapi verseny

zétény olvasott egy felhívást etelkánál, hogy szülinapos képet kell beküldeni és lehet nyerni mindenféle szuper ajándékot. a fődíj egy nő, úgyhogy nem volt kérdés, hogy jelentkezni fog és persze nyerni is, mert kell neki egy szőkeség. nekem minderről persze semmit se szólt, hanem azt mondta, hogy február 3-án van a 33. születésnapja, amire leszek szíves neki egy egyszarvút ajándékozni, mert arról álmodozik már mióta. a lelkem kitettem, mert hát mondom csak ez az első születésnapja nálam. lett neki egyszarvúja. tessék.

le is fotóztatta magát, hogy meglegyen neki emléknek ez a szuper pillanat, mármint ezzel kábított. a képet aztán másnap szépen elküldte a születésnapos pályázatra és tűkön ült az eredményhirdetésig. egy percig nem érdekelte tovább a nyúlegyszarvú természetesen, csak a fődíj lebegett a szeme előtt. nem tudom mit gondoljak róla amúgy.

a hideg zuhany akkor érte, mikor kiderült, hogy a sok pályázó közül ő egyedüliként egészen kicsit félreértette a kiírást. ugyanis nem a saját szülinapjáról kellett képet küldeni (hah, mily meglepő!), hanem az etelka szülinapjára vmi ünneplőset. hát, eléggé kellett nevetnem. ő persze kikészült. ezen megint nevettem és így tovább, míg ki nem derült a végeredmény. harmadik lett és nyert egy jumurdzsák kocás táskát az énekesnő saját aláírásával! zétény szeme azonnal felcsillant: énekesnő!
(majd figyelem az arcát nagyon, mikor átveszi a nyereményét :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése