Oldalak

2012. február 9., csütörtök

vállalhatatlan

zétény vállalhatatlan tud lenni. a ma esti indiai tánc előadás alatt mondjuk csak az volt a problémája, hogy fázik, meg nem ízlett neki a süti és mért nem indiai nők táncoltak, ha már indiai tánc és mi az a csakra egyáltalán. miután ezeket tisztáztuk, fellélegeztem, mert úgy tűnt ennyivel megúsztam, és végül is összességében normálisan viselkedett.

aha, egész addig, míg meg nem hívták egy forró teára, nehogy megfagyjon.onnantól ugyanis botrányosan viselkedett. egyrészt azzal kezdte, hogy kiidegelte pálcikát, a házigazda macskát. mindenképp össze akart vele barátkozni és egyáltalán nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy zárt ajtón kopogtat. csak akkor állt le, mikor pálcika szeme furán kezdett el csillogni.

aztán folytatta azzal, hogy szemérmetlenül bevetette magát egy csapat fedetlen keblű nő közé. csak úgy ragyogott, hogy hogy imádja mind az összes csinos nő. hát igen, ennyire ellenállhatatlan, most már a saját szememmel is láthatom, tessék. simogatták, kényeztették, mindenféle női butaságot sugdostak a fülébe, zétény meg aléltan itta minden szavukat.

persze szokásához híven túlzásba esett, és mikor újabb pucér hölgyek után kezdett kutatni, érte egy kisebb meglepetés: egy alsónadrágos fiatalember. hát alig győzött odébb állni.

és már mikor azt hittem, hogy tovább nem kell pironkodnom miatta, mert leült meginni a teáját, amiért végül is meg lettünk hívva, na szóval akkor szabadult még csak el a pokol: elkezdett beszélni. de órákon keresztül csak mondta, mondta, meg mondta. már mindenki ásítozott, pálcika konkrétan célozgatott rá, hogy kívül tágasabb, de csak nem bírta abbahagyni. mondom nem csinálok cirkuszt, nem rángatom ki, de már nem kellett sok hozzá. elképzelni nem tudom, hogy nem veszi észre magát! meg is kérdeztem tőle, hogy nem akarja-e megtartani azt a jó szokását, ami eddig nagyon jól bevált, hogy külön programokat szervez magának. mindkettőnknek könnyebb lenne. kriminális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése