Oldalak

2011. szeptember 14., szerda

bosszút forral

zétény olvasta fb-on, hogy viki csúnyán kinevette őt a háta mögött és csak megjátszotta, hogy élvezi a romantikus, dunaparti randit. a pletyka szerint egyáltalán nem is érezte jól magát és esze ágában sincs többet zéténnyel találkozni. sőt, holmi csávónak titulálta! zétény teljesen kikészült, nem bírja az ő önérzete az ilyen megaláztatást, főleg nem egy olyan jött-ment cédától, mint ez a viki! már a sárga aurája is sokat sejtetett, zéténynek észnél kellett volna lennie, mikor randira hívott egy ilyen nőt.

azóta picit lehiggadt és úgy döntött, nem is érdemes ilyen nőkre pazarolnia se az idejét, sem a huncut, kék szeme pillantását. aztán, mikor erre a borzalmasan ronda, ijesztő és undorítóan hörgő szörnyre talált a külvárosban, csak arra tudott gondolni, hogy elcsábítja ide vikit egy titkos hódoló nevében, romantikus randit ígérve, aztán jól otthagyja! majd akkor megtudja mi fán terem a romantika!



már neki is kezdett a titkos csábító nevében elküldendő levélnek. töltőtollal. itt tart.


5 megjegyzés:

  1. Bezzeg az Erabera babák közül egyet sem hívott randira...ők nem viselkedtek volna így :)

    VálaszTörlés
  2. ejjjnye, de egy huncut ez a zétény... :)

    VálaszTörlés
  3. Era, a te babáidhoz odabújni is alig mert, úrilányok azok, azt se tudta zétény mit mondjon nekik úgy igazán.

    huncut? inkább zabos.

    VálaszTörlés
  4. jaj már, hogy kell azt megkönnyíteni, hogy írjon ide az ember? Elszállt egy hosszú megjegyzésem a nyomorult bejelentkezés miatt! Egy csalódott olvasó

    VálaszTörlés
  5. :) most leszedtem a moderálást, hátha úgy könnyebb. de hát nem értek én ehhez.

    VálaszTörlés