Oldalak

2011. december 29., csütörtök

újabb háziállat

zétény kihisztizett egy háziállatot a nyúlnak is. mert egy ideje szent meggyőződése, hogy mindenkinek jár egy saját háziállat. így lett neki arany szarvasa nemrég. ma pedig meglátott egy aranyos őzikét és azonnal tudta, hogy a nyúl háziállatát találta meg benne. ezt is kihisztizte, plusz még két gombát, mert a spectrumon úgy látta, az erdei állatok mellé gomba is kell. hihetetlen. és konkrétan izgult, hogy mit fog szólni a nyúl. hát ezt.

lendületből felborította előbb a gombát, aztán az őzikét is. zétény meglepődött, hogy ezt mégis hogy és azt találta ki, hogy nem kellőképp lett felvezetve a nyúlnál ez háziállat ügy és kezdjük újból, de most ő is ott lesz.

aha. hát az történt, hogy a nyúl a borogatást ezúttal zéténnyel kezdte, csak hogy tudja hányadán állnak, aztán jött az őz és a gomba is persze. zétény romokban hevert és követelte mindannyiuk biztonságba helyezését, mielőtt hisztirohamot kap. nyilván nem kockáztathattam a késlekedést.

első dühében zétény azt mondta, hogy jó, akkor az övé mindkét erdei állat, mert a nyúl nyilvánvalóan nem alkalmas arra, hogy saját háziállata legyen. de később mégis arra jutott, hogy megbeszéli még ezt vele és esetleg kap egy újabb esélyt, ha akar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése